Zoeken in deze blog

Pennen

Iedereen gebruikt een pen, maar wat is er vetter dan een gadget-pen. Ik laat er een paar zien:


Haat jij het ook als iemand ongevraagd aan je spullen zit? Of wil je je vrienden gewoon is voor de gein houden, dan is deze pen perfect voor jou. Wanneer iemand hem wilt gebruiken krijgt hij een schok. 
Een echte speurneus, zal van deze pen houden. In de pen zit een mini-camera die in contact staat met een mini-display (op de foto) Dus stiekem filmeeen!!
Ik zelf hou van deze pen. Hij is ideaal voor school of gewoon als je gaat werken of ergens waar je aantekeningen/notities moet maken. Wanneer je  een steekwoord opschrijft neemt de pen de aantekening op. Wanneer je de steekwoord opschrijft hoor je de aantekening weer.     

Deze pen is een USB-stick, een gewone pen, een laser en heeft een lichtje waardoor je kunt zien of geld wel echt is! Dus lekker handig voor de zakenman/vrouw  

Deze pen oogt als eerst als een gewone pen, maar wanneer je hem open maakt is het een USB-stick  

Heb je het weleens dat je in de pauze muziek luistert en dat wanneer je de klas binnen komt je toch verder wilt luisteren, maar het mag niet. Nou met deze pen kun je die probleem verhelpen. de pen is een mp3, dus je kunt lekker  muziek luisteren in de les.